Alone we can do so little,
together we can do so much

HOI!

Ik ben Petra en naast onderneemster ben ik ook de organisatrice van de netwerk events van Business Women Limburg. Sinds 2019 run ik samen met mijn vriend Dennis het bedrijf Buro Dink. Naast dat ik directrice speel, kunnen ondernemers mij inzetten als online assistent & designer. 

Tijdens mijn werkzaamheden mis ik enorm de verbinding met anderen; een collega waar je mee kunt sparren en ideeën kan uitwisselen of iemand die tegen dezelfde problemen aan loopt.

En soms voel ik me ook een beetje alleen.

In mijn zoektocht naar meer verbinding ervaar ik dat we elkaar vaak als concurrenten zien. Dit wil ik graag veranderen, want iedereen heeft zijn eigen uniekheid. Daardoor denk ik dat we elkaar beter kunnen helpen.

Vanuit deze gedachte heb ik Business Women Limburg opgericht.  Ik hoop dat door middel van mijn netwerk events vrouwelijke ondernemers elkaar kunnen steunen, inspireren en wat voor elkaar kunnen betekenen. Together is so much better!

Liefs Petra

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.